Csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak a fórumba! Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor regisztrálj
|
|
|
|
Sziasztok !
Mit tudtok Zalacsányról ???
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék az ügyben, hogy 2012 április 17- 18- 19.-én mennénk horgászni Zalacsányba a 3-4-es faházba!
A törés melyik részét horgásszuk? Milyen bojlival érdemes próbálkozni? Mit etessünk (kukorica, tigrismogyoró, vagy csak tisztán bojli) és milyen mennyiségben etessünk?
Most fogunk először horgászni ezen a tavon, ezért próbálok információt gyűjteni!
Előre is köszönöm !
A hozzászólást a moderátor ebbe a témába helyezte át!
|
|
|
|
|
|
|
Egy kérdésem lenne nekem is: pünkösdi (vagy előtte, vagy utána 1 hét) túrát hova javasolnátok a tavon? Hátrébb kisebb vízre, törést horgászva, vagy inkább első faház, második, a mélyebb vízet horgászva? A nyár végére kedvenc helyemre (5-ös) tervezett kirándulás előrejön pár hónappal, így kicsit megzavarodtam :P
|
|
|
|
|
|
Válasz Lőrincz Róbert (kesuti) 125. sorszámú hozzászólására:Csak csatlakozni tudok, bár szerintem kicsit közelebb van a törés a parthoz - bár nem a legjobb a szemmértékem 
Ólmos módszerrel is könnyen kitapogatható, hamar megtalálja az ember. Nekem az 5-ös a kedvencem, kicsit elzárt a többitől, messze a 4-estől, 6-os felöl abszolút nem arra dobálnak, így van hely keresni, próbálkozni, de az a törés adta a legtöbbet midnig. A ház elött a parton van egy kis bokor, mi annak a vonalában horgásszuk a törést, első nap magvak, kis pellett, kis bojli, utána már csak ráetetések..
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Turcsik Zoltán (T.Zoli) 124. sorszámú hozzászólására:lesz csónakotok? radar? ha radar nem lesz, nem gond, a parttól kb 25-30 m-rre van egy medertörés, a háztól a tóra nézve kicsit balra,ha csónakkal bementek, és damilra ráraktok egy 100 g-os ólmot, mérjétek a mélységet, és megtaláljátok a törést. a törésnek a ház felé eső felére etessetek, a törés szélén, az áztatott-erjesztett és főt magvak is jók, főleg első nap, majd utánna bojli és pellet, nem kell túlzásba vinni. ha megtaláljátok az akadó környékét, ott szép fogások lesznek,
|
|
|
|
|
|
|
Üdv Mindenkinek!
Áprilisban megyünk a Zalacsányi tóra az 5ös házhoz hétvégére.Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen távolságra érdemes dobni és milyen csalit használjunk?!Előre is köszönök minden segítséget!!!
A hozzászólást a moderátor ebbe a témába helyezte át!
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok !
Laci báttyám mennekén erre a tóra .
Help please !!!
|
|
|
|
|
|
Zalacsányban a harcsa horgászatát illetően van valakinek valamilyen infója?
Előre is kösz!
P.
|
|
|
|
|
|
|
Helló
Aug 14-17ig béreltem ki a 4-es faházat, valaki tudna segíteni, hogy milyen messze kell dobni, illetve milyen ízesítésű golyók mennek? Szemes mennyire kell?
Üdv
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Zsédely Attila (abdul_ati) 117. sorszámú hozzászólására:Én személy szerint nem sokat etettem és igazán a pecával sem nagyon foglalkoztam de Janiék mellettem készültek egy nagy dézsa kukorica,tigris meg egyéb mag keverékével de nem használták el asszem csk kb a felét és azt is hármójuknak.50 kiló körül lehetett a cucc.Dobtak be némi pelletet és golyót is.Szám szerint nem tudom mennyit foghattak de szép számmal jött nekik a hal (föleg ahoz képest hogy nem is evett)és 10 feletti is akadt köztük.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok
Augusztus végén szeretnék menni 4 napra horgászni, többször voltam már ott, de mindig csak az út felőli oldalon, most a bojlis oldalra indulok. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni....Milyen messze van a patakmeder, milyen mély ott a tó, milyen ízesítésű bojlival menjek, egyáltalán mi a favorit csali?, és nem utolsó sorban melyik faházat vegyem célba??????
Minden segítséget nagy örömmel fogadok, és előre is köszönök!!!
Üdv
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!!
Segitségeteket szertném kérni!!!!
Jövő héten mennék le horgászni Zalacsányra napijeggyel és gondolom nem horgászhatok a faházas oldalon mert nem akarok faházat bérelni!!A napijegyes oldalon tud esetleg nekem jó helyeket ajánlani valaki??Mire figyeljek oda??Milyen csalik eredményesek bojlin kivül??Törpeharcsás illetve nagyon kárászos a tó??Feederbottal horgásznék és 1 napot töltenék lent a tavon!!!
Várom válaszotokat nagyon köszönöm!!
|
|
|
|
|
Válasz Szakál Zoltán (Szaki) 109. sorszámú hozzászólására:Köszönöm szépen az iformáciot Szaki. Ezek szerint távdobó botokat nem nagyon kell vinni):
Hát nagyon botokat se kellett volna vinni.Most értünk haza 96 óra eredménye szinte 0.
Az egész tó meg volt dögölve senki nem fogott semmit , egy csalódás volt.
|
|