Csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak a fórumba! Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor regisztrálj
|
|
|
|
|
|
Köszönöm a hozzászólásokat, szóval pro és kontra, már rendeltem egyet, meg is jött, de csak hétvégén tudom kézbe venni. Iagazából nekem féderezéshez kell nagy dobásokhoz, bojlizni kkarp endlesst meg eurohold carpert használok  . Amugy egy "Daiwa" cuccért nem sok ez a pénz, remélem nem jelentkeznek a lentebb írt zsinórrakási problémák, egy wormshaft rendszerű orsónál nem kellene, meglátjuk.
|
|
|
|
|
Válasz Joó Gergely (jola) 1118. sorszámú hozzászólására:Egy ismerősöm vett nemrég egy párt belőle, de szerintem már el is adta. A zsinórt csúnyán alulra rakta a dobon. Még alátétekkel sem sikerült korrigálnia.
Nekem 2db Windcast X-em van. Új szerzemény, még pecázni nem voltam vele, de a zsinórprofilja, a futása, és a féke is meggyőző!
|
|
|
|
|
Válasz Joó Gergely (jola) 1118. sorszámú hozzászólására:Cormoran AKX 6 Pif 5500 ról tudok pár dolgot mondani. Árban szerintem jó az orsó. 2 fékcsillag jár hozzájuk. QD meg a sima fék.
Egyik barátomnak javasoltam ezt az orsót. Dobni is jó vele nem nehéz orsó. Zsinór természetesen fér rá 
Szerintem ebben az árkategóriában jobb választás egy elsőfékes orsó, mint egy nyeletőfékes. De ez csak az én véleményem!
|
|
|
|
|
Válasz Joó Gergely (jola) 1118. sorszámú hozzászólására:Hali Gergő!
Ha minden igaz,kb 1,5-2 hét múlva tudok segíteni neked az orsókat illetően!Én most rendeltem 3-at belőle,de 2 hét míg behozzák!A youtube-n van fent róla videó!
Az tuti,hogy belülről teljesen Daiwa,csak fele annyiba kerül!
Ha megjöttek az orsók,írok!
Üdv:Jocitu
|
|
|
|
|
|
|
Helló sporttársak! Ha van valakinek eladó fox stratos fs 1200 orsója jó áron engem érdekelne.
|
|
|
|
|
|
|
Hy. Ha már Daiwákról folyik a diskurzus a Cormorán Akx-el kapcsolatban érdekelnének tapasztalatok...
|
|
|
|
|
|
Érdekes, hogy amit én használok orsót, sose kerül szóba, lehet nem jó a marketingje, pedig az orsóval még soha semmi gond nem volt, nem agyonreklámozott Daiwa, szépen elbújik a "nagyok" mögött
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hali sporik!
Bocsi,hogy bele ütöm a csőrőm!
A Shimano Beast Master orsó idei újdonság!Az ára olyan 35e körül mozog!1 csapágyas szerkezet!
Szeretnélek titeket megkérdezni,hogy használ-e valaki Daiwa Crosscast orsókat!Most szemezek velük,de semmi hozzászólást nem találok róla!Előre is köszi a segítséget!
Üdvözlettel:Jocitu
|
|
|
|
|
Üdv na megvan a kiszemelt orsó  Végül is Daiwa Tourment Entoh 5000-es lett  (remélem beválik) és egyből van is egy kérdésem az 5000-es entoh-ra ráillik a DAIWA QD- Quickdrag 5500 dob?? Mert akkor rendelnék még 2db 5500-as dobot.
|
|
|
|
|
Válasz Vida Attila (Hooligan Fish) 1111. sorszámú hozzászólására:Z és X volt a kezemben, azok kifogástalanok voltak...
Nem tudom Daiwaéknál is meg van e esetleg az a módi, mint a Shimanonál, hogy ugyanazt az orsót legyártja "másként" különböző piacokra. Mert pl teljesen más egy japán vagy amerikai piacra gyártott Stradic, mint amiket nálunk forgalmaznak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Horváth László (Lac82) 1107. sorszámú hozzászólására:Sziasztok!
Én majdnem ráugrottam 2db Windcast orsóra,de hál istennek egy debreceni horgászboltos ismerősöm felhívta a figyelmemet (és sajnos igaza volt) az orsó hibáira.Több darabot kézbe vettünk és mindegyik erősen lötyögött!!!Meg kell fogni a hajtókart és a rotort egyszerre két kézzel, megmozgatni és így érezni az illesztési pontatlanságot!Azután arra gondoltam hibás széria lehet, ezért Pesten is kézbe vettem pár darabot, velük is ugyanez volt a helyzet.Persze előfordulhat az is, hogy véletlenül nyúltam bele....A Shimanonak sztm. nincs BeastMaster orsója, az a Biomaster lehetett.
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Ferenczi Tibor (Tibi) 1105. sorszámú hozzászólására:Igen, az tiszta, hogy vannak különbségek S-X-Z között, de azért az ember elvárhatja, hogy egy orsó, ami 36 ezerbe kerül (főleg a neves DAIWA) azért ne lötyögjön-kotyogjon. Rögtön utána megtekertem egy Shimano Beastmastert is. Ég és föld volt a különbség.
Esetleg volt alkalmad megtekerni egy Crosscast X-et? Ha igen, akkor mi a véleményed róla?
|
|
|
|
|
|