Csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak a fórumba! Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor regisztrálj
|
|
|
|
Válasz Horváth Péter (Hoory) 1074. sorszámú hozzászólására:Szia!
Nekem is van belőle és azok is mozognak,mint ahogyan a topkategóriás orsók, de semmi rendkívüli....
Egyik barátom (egy másik márka) leszedte a dobot, felfúrta, bronz perselyt tett bele, dörzsárazta a tengelyhez és kész. Stabilabban, szebben fut mint bármely toppkategóriás orsó...
Kérdés, hogy neked megéri e ezt az áldozatot és tud e, valaki ebben segíteni...
Úgy gondolom, ha bizalmat szavazol az orsódnak és vannak igényeid, akkor megéri tuningolni és nem orsókat cserélgetni, venni....
|
|
|
|
|
Válasz Pavlenka Tamás (pavitomi) 1071. sorszámú hozzászólására:Szia Tamás!
Ha meghúzom a féket majdnem teljesen akkor is lötyög kb 1mm ami nem sok viszont ha kilazítom mint nyeletőfék úgy már igen csak mozog  . Ami nem tudom ,hogy igazából rossz e ,de azt se hiszem hogy jó legalább is eddig egy orsóm se csinált ilyet és azok nem is kerültek ennyi pénzbe
|
|
|
|
|
Válasz Horváth János (dagobert) 1072. sorszámú hozzászólására:Szia! nem tudom mennyire lehet szerénynek nevezni 42000ft-os árával ,de nem is az árról van szó hanem ,hogy azért vettem mert nagyon sokan dicsérik ezt az orsót ,hogy régóta megvan és nagyon jól bírja a strapát ,de erről senki nem beszélt ,hogy lötyögne (3-4 mm -ről beszélünk) ugyhogy ez egy kicsit furcsa ,de lehet hogy ez a normális
|
|
|
|
|
|
Válasz Horváth Péter (Hoory) 1070. sorszámú hozzászólására:Szia ! Kedves Péter ez a ryobi egy szerényebb árkategóriát képvisel , ha semmi nem lötyögne rajta akkor shimano stella lenne a neve ,de szerintem éppúgy meglehet fogni halat mint egy csillogós shimanóval .Valamikor galion nevű orsóval több halat fogtam mint napjainkban ,és akkor még nem voltak horgászvíznek nevezett gödrök hallal kitömve ! Sok sikert a ryobikhóz!
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
A héten vásároltam 3db Ryobi Proskyer orsót. Egy olyan problémám lenne ?hogy mind a 9db dob lötyög az orsókon laza fékbeállításnál. kérdésem az lenne ,hogy ez normális e ezeknél az orsóknál? Vagy létezik ,hogy mind a 9db dob rossz?
|
|
|
|
|
|
|
|
Hali.
Magnézium a ház.Ez sokkal könnyebb és erősebb.
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Fox - Stratos 12000 E és Fox - Stratos 12000 MAG között mi a különbség az áron kívül ?
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Simon Dániel (dani156) 1064. sorszámú hozzászólására:Szia! Nekem még a szürke szériás Super Baitrunner XTE-m volt, meg voltam velük elégedve, jól bírják a strapát és precíz a fékük. Viszont én azt tanácsolnám neked, vegyél régi szériás (fekete), műanyag dobos Aero GT Baitrunnereket: azok még az örökkévalóságnak készültek. Én használtan is inkább megvenném azokat, mint a mai "kis" baitrunnereket.
|
|
|
|
|
|
|
|
Köszi a véleményt, máshol sem hallok jókat róla...
|
|
|
|
|
Válasz Horváth Gábor (ghabesz 12) 1060. sorszámú hozzászólására:Hali.
Nekem XTA-m volt. Elvileg u.a. mint a Biomaster,csak csapágy számban térnek el. De nagy különbség van a Navi és a Biomaster dobfékje között is. A Navi sokkal másabb,keményebb hangon kattogott,zötyögősebbnek tűnt. De 30-ért sok szerintem. Bár attól függ mire tennéd,és milyen távot horgásznál vele. Mert valóban nem a nagy távolság az erőssége...
|
|
|
|
|
Válasz Nagy Péter (yadessex) 1051. sorszámú hozzászólására:Bár nem túl gyors a reakcióm , de mivel én használtam ilyen orsót hátha segíthetek:Én 3,6m 3lbs bothoz társítottam így viszonylag jól működött.Amennyiben nem fontos az irdatlan nagy dobás és nyílt a pálya akkor jó választás lehet.Hosszabb és erősebb botokhoz én nem ajánlanám!Inkább a finomabb, könnyebb műfaj kedvelőinek való.(Feeder technika)
|
|
|
|
|
|
Üdv!
Tudnátok véleményt mondani a S. Navi 8000 XTB - ről???
30ért megéri?
Köszönöm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|