Fórum

Csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak a fórumba! Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor regisztrálj ITT!

Ezerjóvölgyi-tó Mór
1-20

2012-01-24 17:21:56 :: kánya István (skanya) 552.
Válasz Vass Balázs (master) 551. sorszámú hozzászólására:

szia!2012.01.10-13ig voltam a 2-en 8db fogtam,pontyot . 3 db tíz fölötti 12.8kg 12.2kg meg12kg. Csak behordtam a szereléseket nem dobtam, talán azét voltam eredményes és csak este,éjszaka volt kapás, ,ha ez jó eredménynek írható. Jó horgászatot, sok sikert !!! üdv:skanya
2012-01-19 13:01:21 :: Vass Balázs (master) 551.
Volt valaki mostanában Móron? Fogás?
2011-12-31 10:33:58 :: Németh Csaba (csabi77) 550.
B.U.É.K Mindenkinek. Ujjévben irány Móóóór.
2011-12-14 20:13:01 :: ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 549.
Válasz Piszklák Tibor (Pitsburg) 546. sorszámú hozzászólására:

Ja és a legfontosabb.Megszületett a gyermeked?mindegy hogy fiú vagy lány nagyon sok egészséget kívánok neki is és majd talán sok örömöt a víz partokon együtt vele. .Ez itt a lényeg!!!!!!!!!!!!
2011-12-14 20:04:47 :: ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 548.
Válasz Piszklák Tibor (Pitsburg) 546. sorszámú hozzászólására:

Szia.Nézd én nem megbántásként írtam amit írtam,De ha megbántottalak hat nem ez volt a szándékom.De az én igazamat tartom.Én nagyon sokszor voltam kint ezen a tavon és igazándiból nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek de úgy gondolom hogy erről nem egy alkalmazott tehet.Én csak a Laci bánt próbálom és fogom védeni,mert egy nagyon jó ember és segítő kész,oda figyelő.Lehetséges hogy nálatok valami félre értés történt,és emiatt ez az un-szimpátia.És ne értsd félre semmi félle képen nem személyeskedni akarok,hisz nem is ismerjük egymást és nem is stílusom,de egy biztos hogy nem értek veled egyet abban a véleményedben amit hirdettél,mert nem így van.FÉLRE ISMERTED, és remélem megfogod ismerni és majd belátod hogy tényleg jó ember.nekem is volt már hogy le durmolta a fejemet és beláttam végultis hogy igaza volt.Ami meg a tavat i letti,volt már rá példa hogy aszt mondtam elég volt tőbe t nem jövők ide,de mégsem az ő hibája hogy nem tudtam halat fogni.Üdv Öcsi.
2011-12-14 18:41:45 :: Veress Gyula (enihol) 547.
Hali fiúk Pitsburg,taurus
nem sok értelmét látom a személyeskedésnek.Azt gondolom az alaphelyzetről,hogy egy horgásztó az egy szolgáltató üzem,így igenis ki kell,hogy nyalja a vendég seggét.Nem a horgásznak kell elviselni a személyzet rossz passzát,hanem fordítva.Nem gondolom,hogy Dezsőt érdekelné az egy vendéglőben,miközben a pincér nem elvárható módon viselkedik,hogy valaki ismeri és szerinte jó ember.
Pro és kontra sorolhatnánk az érveket,de nem szabad,hogy egy ilyen baráti fórumon lesüllyedjen egy hozzászólás illetve avval ellentétes vélemény a személyeskedés szintjére.
2011-12-14 12:30:49 :: Piszklák Tibor (Pitsburg) 546.
Válasz ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 545. sorszámú hozzászólására:

Nem értem mit nem értesz ezen?! Igazából ha valakivel először találkozok és én akár fiatal akár öreg megadom neki az embertársamnak járó tiszteletet ennek ellenére ő bunkó stílusban(remélem ezt már érted) adja elő magát arra nem fogom azt mondani hogy milyen cuki volt hanem leminősítem és ennyi! Tudod ha valaki egy ilyen munkát vállal akkor emberekkel kénytelen kommunikálni. És attól nem fog nagyobb tiszteletet kivívni magának senki ha paraszt módon beszél velem akármiről is legyen szó sőt...... Az ilyen ember menjen egy idegenek elől lezárt halastóra halőrködni ott nem fog senki szólni a nem megfelelő hangnemért.
Egyébként valószínű hogy a fent említett halőr nagy barátod lehet és ezért probálsz támadni egy olyan oldalról amihez az égadta egy világon semmi közöd nincs(a párkapcsolatom hogy értsd)!
Elfogadom hogy véleményt nyilvánítottál de L..........M!
Igazából te nem láttál be a mondandóm mögé főleg hogy nem nevesítettem bár megtehettem volna.
"NEM TUDOM MI VOLT A GOND" lefordítom csak neked GOND= nem megfelő hangnem és modor ok nélkül!!! ENNYI!
2011-12-13 16:27:32 :: ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 545.
Válasz Piszklák Tibor (Pitsburg) 542. sorszámú hozzászólására:

helló.Csak egy kérdés.Mért kell így minősítened egy embert akit nem is ismersz.(Idős halőr,paraszt módgyárra)Nem tudom mi volt a gond de biztos hogy nem ismered,csak minősíted.NEM JÓL TESZED,nem szép dolog több okból sem.A másik ha tudod hogy szülés közelségben van a párod,akkor nem nagy tisztelettel vagy iránta sem ha te inkább elmentél pecázni mint hogy mellette legyél.Hát remélem veted a lapot a minősítésről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-09 08:51:40 :: Vass Balázs (master) 544.
Válasz Erdélyi István (Raon) 543. sorszámú hozzászólására:

Raon barátunk szavait érdemes megszívlelni (látszik, hogy a biológia szakkörben eltöltött órák nem múltak el nyomtalanul)
A csónakos téma már év elején is felmerült, jó lenne ha a faházak mellett a csónak körül is keringene a gondolat (hamar megjönne az ára)
A deszkás csónakázást már majdnem elfelejtettem
2011-12-07 12:15:13 :: Erdélyi István (Raon) 543.
Master kolléga szokás szerint diplomata, minden tógazda álma az ilyen toleráns vendég.
Ami engem illeti, alapvetően elégedetlen én sem vagyok Mórral, a felmerült problémák ellenére idén is remek túrákat töltöttünk ott. Egyszer mondjuk már kifoghatnánk legalább egy napot, amikor eszik is a hal, mert kicsit frusztráló mindig azzal szembesülni, hogy most éppen halott a vízt, de tegnap, meg a múlt héten... akkor mennyi jött.
(viccet félretéve: egy júniusi 48 órám volt, amikor közepesen kedző bojlisként jött hat tíz feletti, és háromszor döntöttem meg a rekordom. Ha akkor maradok még, még jobb lett volna az arány)

Az viszont, hogy a tulaj jobban is odafigyelhetne a részletekre, sajnos vitán felül áll. Például egyértelműen ki kellen adni az egyes helyek "szektorhatárait", mert amikor tele van a tó, elég bosszantó azon egyezkedni, hogy ki hová dob. Pl. az 1/1-ről és a 23-ról ugyanazt a sziget csücsköt dobálták és ment az üvöltözős okosítás. A 6-os és 19-20-21-es helyeknél szintén kellene egy vonal. A 7-es is ütközik a 8-9-el. Azon mondjuk nagyot gonoszul pusztultam, amikor egy etetőhajós banda az 1/2-ről is képes volt keresztbehordani az 1-es helyen ülőknek. Pár percig mindkét fél reménykedhetett abban, hogy élete halát akasztotta.

Ezek könnyedén kikerülhetők lennének, ha lenne egy rajz a tulaj szerint kiadott határokkal. Onnan el lehetne dönteni, hogy ha valaki x helyet akar megdobni, melyik helyről pecázhat.

A tűzrakó helyekről beszéltünk a halőrökkel, hogy lesz megoldás, ahogy a vizes blokk is tervbe van véve (ezt mondjuk nagyon már nem kellene halasztani). A nagyobb gond szerintem a csónakhasználat - ebből lehetne venni pár darab normálisat, amit bérbe lehetne adni extra felelősséggel (tehát átvételkor a halőrnek ellenőriznie kellene a csónakot, és aki leamortizálja, vagy teleszemeteli az alját, az fizessen érte). Egy kis odafigyeléssel azért meg lehetne oldani, hogy ne egy bűzölgő izében kelljen két deszkalappal kenuzgatni 70 km órás szembeszélben.

A kutyakaja betiltás már sokszor felmerült, én csak azt nem értem, hogy ha ennyire egyételműen necces ez, akkor miért nincs eldöntve, hogy nem lehet és kész. Tény, hogy idén szerintem majdnem egész évben nagyon gyengén evett a hal, és ha nem tudnám, hogy mennyi hal van abban a tóban, azt lehetne hinni, hogy volt egy újabb halvesztés valamikor (azért az elég kemény, hogy pl. a tavalyi ősz a kevesebb tóban lévő hallal jobb fogásokat adott, mint az idei). Ha ennek a kutyakaja bármilyen szinten is oka lehet, akkor tényleg nem ér annyit, hogy lehessen használni.

A pontymatracot és a sebfertőtlenítőt is jobban kellene ellenőrizni, mert sokan egyszerűen letojják, hogy ez a szabály.

Azt is egyértelműsíteni kellene, hogy akkor lehet-e fonott zsinórt használni vagy sem, és ha igen, akkor a hátsó is csatornára ez áll-e (mi amuroztunk ott egyet, és egy pecástól kaptuk a tippet, hogy fonott nélkül meg se próbáljuk - majd jött a másik intés, hogy fonottal eszünkbe ne jusson ott pecázni). Ki kell írni a házirendbe, mi a szabály és kész.

A faházasdiból én remélem, hogy nem lesz semmi, mert lehet, hogy a tulajnak ez jó bevétel, de hogy nem jó irányba viszi el a tavi helyzetet, az fix. Eleve ugye a legjobb helyekre tervezik, és ha a jelenlegihez képest faházas lenne mondjuk az 1, 16, 23-26-29-34 is, akkor bizonyos időszakokban nem etetőhajós halandónak már nem is lenne érdemes kimennie a vízre. Az idén eleve azt tapasztaltuk, hogy atomrészeg üvöltözés az éjszakába csak az 1/1 felől jött, de onnan nem egyszer sajnos.

Ami a fejlődési lehetőségeket illeti, szerintem a horgászok kiszolgálása a fentieken túl nagyjából rendben van. Én mondjuk bizonyos helyekre biztos ültetnék fákat a jövőre gondolván, hogy árnyékot adjanak. A 34-en pl. nyáron csak este 7 után lesz némi árnyék, egy fával a sarkon már déltől lehetne. A 19-23-nél semmi ilyesmi nincs, pedig a partolalra beleférne. Fűzfák pár év alatt megnőhetnek akkorára, hogy már tudjanak árnyékot adni, és ha a nádasos részre teszik őket, még a bedobást sem zavarják.

Nekem a frekventált helyek kapcsán még anyni hiányérzetem van, hogy amennyi pénzt a rendszeresen járók otthagytak már, szerintem megérdemelnék, hogy esetenként egyszer-egyszer - ha senki más nincs ott - egy átlag halandó is bejuthasson nem horror áron pl. az 1/1-re horgászni. Vagy a vip helyre, ha üres.

Ami a horgászati lehetőségeket illeti, itt viszont az idén számunkra egyértelműen kiderült, hogy ezzel az átalakítással szépen ki lett herélve a tó. A tó nagy része ráadásul egy vízi sivatag, így csak elég kevés helyen, elég speciális módon működik haltartó. Irdatéan mennyiségű etetéssel vagy etetőhajós pontossággal elég sok hlyen jól lehet fogni, de nagyon kevés helyen van az, hogy a természtes búvóhelyek és táplálék miatt ott van és ott is marad a hal. A tavon a folyamatos vándorlás (és a horgász részéről a csodavárás) a jellemző. Kicsit neccesebb, hogy ha nagyon tele van ülve a tó, akkor ha ezeket a "halfolyósokat" hozzáértő pecások a megfelelő etetéssel elzárják,, akkor te harminc méterrel odébb egy árva kapás nélkül szemezhetsz azzal, hogy tépik melletted a tíz felettieket, folyamatosan. Értelemszerűen ebben benne van a horgásztudás is, de sajnos az is, hogy sokhelyütt a halaknak nincs miért helyben tartózkodni (teszem azt ha az 1-2-3 helyen hozzáértő pecások etetnek dögivel, és nincs déli szél, akkor te a 4-5-6-19-20-21 helyekről csak nézheted őket).
Ezen szerintem lehetne segíteni, ha a tulaj egy kicsiit halbarátabbá tenné a tavat, ha már így tönkrevágta az akadók kiszedésével. Pl. sok helyre lehetne ültetni fákat a túlpartra, de még inkább gyümölcsfákat, amelyek nagyon hamar nagyon hatékonyan működhetnének. A móri ágban a félszigetek öbleiben lehetne némi nádas-sásos szekciót nevelni, más tavaknál már láttam olyan megoldást, hogy hálóval leválasztották azt az 1-2 métert, hogy az amur ne egye ki előre ezeket.
Persze tény az is, hogy a tavalyi gátszakadás rengeteg iszapot hozott, és sok helyen a korábbi homokos-kavicsos meder helyett lágy és büdös iszap van már a fenéken.
Szerintem ezen (és a bénább helyek felfuttatásán) úgy lehetne segíteni, ha lenne pár fix etetési pont a tavon, bójákkal megjelölve, és akkor a halak kifürödhetnének maguknak olyan gödröket, amelyekkel életre leheten csókolni a móri és tímári ág a nyár folyamán sokszor teljesen halott nyíltvizi helyeit is.

És hát szerintem nagyon kellene a tóba pár mázsa dévér, mert az elég kemény, hogy aki nem ponyot akar fogni, az órákig úszózhat akármilyen etetéssel egyetlen árva kapás nélkül. Az ezüstkárász még véletlenül sem hiányzik, de miután ennyire eltűnt ez a tóból, talán meg lehetne próbálkozni aranykárásszal, a megfelelő védettséggel persze. Ha ezekből ebből felnőne egy jelentős állomány, akkor az szintén egy kurriózum lenne és szépen el lehetne horgászni ezekre a bojlizás mellett is.
2011-12-05 21:31:47 :: Piszklák Tibor (Pitsburg) 542.
Válasz Vass Balázs (master) 541. sorszámú hozzászólására:

Nekem nincs a nagy "nomád" életmódal se problémám különben nem tenném ki magam a több napos outdor érzésnek! Csak ha már van más mód a szükségletek elvégzésére akkor inkább azt választom mint a környék körbe "aknázását"! A helyfoglalásal is csak annyi problémánk volt hogy mi a móri ág utolsó három helyét céloztuk meg gondolván arra hogy a végén talán már nem lesz nagy a "napijegyes" forgalom. De sajnos kénytelenek voltunk jóval előbb helyet foglalni ennek pedig az lett a vége hogy minden reggel arra keltünk hogy egy-egy spori eszement tempóban húzta maga után a nagyméretü gurulós szerszámosládát(arrafelé biztos ez a divat) nem kis zajt keltve ezzel! Félreértés ne essék nekem nem a horgásztársakkal van bajom annak ellenére hogy pont leszarták hogy ott egy sátor és sanszos hogy valaki éppen pihen benne és normális hangerővel haladjanak el mellette. Hanem abban a négy napban azokra a helyekre amiket kinéztünk és azt mondták foglalt még egy sirály se szált le! A halőrök pro-kontra: megérkezéskor a tógazdánál váltottam jegyet és mondtam neki hogy asszony utolsó időszakos a gyerekkel bármikor mennem kell és ezért 24óránként váltom a jegyet.....hiába babonás vagyok ha egybe kiköhögöm szerintem még be se cuccoltam volna és mehetek a szülészetre de a barátom mindenképpen végigüli a helyet. Ezzel a nem is volt gond amíg meg nem jött az éjszakás idős halőr aki jó nagy paraszt módjára le engette az ekét és cefetül beleszántott a béketűrésembe! Fél óráig magyaráztam neki a sztorit mire átment neki (vagy nem és megunta) Hála égnek a nappalos műszak sokkal fiatalabb kedvesebb és segítőkészebb volt ő egyébként kúltúráltan megkért távozáskor a csomagok illetve a gépjármű tartalmának bemutatására. A következő este megint jött az öreg szántó vető és hozta a tuzsla paraszt formáját és csak éppen három szerencséje volt 1; vén barom 2; nem verekedni járok a tópartra hanem pihenni 3; valamelyest javult a felfogása és az arckifejezésemből vette a lapot.
Szóval összegezve volt probléma bőven pedig nagyon jó hely lenne egy kis oda figyeléssel!
Hallottam hogy tervezik faházak(ha jól tudom még négy) lerakását............én ezt nem erőltetném!
Az ilyen faházas helyekről mindig Zánka jut eszembe! Én "lerokkosodni" bulizni járok faházba nem pihenni és ott más se fog pihenni mint ahogy mi se tudtunk az ottani társaságtól! Inkább egy vízlelőhelyet alakítanék ki vagy esetleg egy zuhanyzót a budiról nem is beszélve! ÉS PONT!
2011-12-05 09:44:32 :: Vass Balázs (master) 541.
Válasz Piszklák Tibor (Pitsburg) 540. sorszámú hozzászólására:

A szezonvégi egy és többnapos pecák tapasztalataira alapozva válaszolnék. Sajnos az ismert WC probléma nem nagyon változott. A helyfoglalással nem volt gond, igaz egy ellenőrző hívást minden esetben teszek 1-2 nappal a foglalás után. A halőrök segítőkészek. A váltó pénzel volt gond, fél órát vártam mire összevadásztuk a visszajárót, de ez nem általános. A vitt halakról csak a zuhanyhiradóból tudok, ugyh. azt nem kommentálnám.
ui: személyes véleményem, hogy egy kis "nomád" életmód nem árt senkinek, (itt a fürdőzésre gondolok), gyenge fürdés- erős törölközés Ha élő vízre megy valaki, ott sincs zuhanyzó.
2011-12-04 23:28:15 :: Piszklák Tibor (Pitsburg) 540.
Sziasztok! Csupán tájékozódás céljából néztem be ide hogy a korábbi sporttársak által felsorolt problémák (WC, Helyfoglalás,stb) megoldódtak-e vagy esetleg van valami hír . Mert sajnos annak ellenére hogy nagyon tetszik ez a víz az a három alkalom amit idén sikerült itt eltölteni nem volt problémamentes számomra sem.
És bizony a harmadik alkalom után azt mondtam hogy többet nem jövök ide! Viszont haragtartó se volnék gondoltam jövő évben adnék még egy esélyt a helynek.........de úgy látom itt nem csak a budiból ömlik a s....r! Nem is nagyon komentelném ezt a dolgot főleg hogy amit írnék már megtették helyettem is az 529 és 534 hsz.-ban és minden tiszteletem az övék!!!
2011-11-24 09:17:02 :: Nagy Csaba (NagyCs) 539.
Válasz ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 538. sorszámú hozzászólására:

Kedves Dezső!

Nem tudok tok telepítésről de ez nem azt jelenti hogy nem lesz. Rákérdezek a Főninél és kiírom. Nagy hal ügyben már annyi ígéret érkezett hogy ha csak a fele lenne a tóban akkor kilógna a hátuk. Tudod! Szegény ember az aki ígérni sem tud...A remény hal meg utoljára! Jelzek ha megjöttek.

üdv. Csaba
2011-11-23 19:41:33 :: ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 538.
Válasz Nagy Csaba (NagyCs) 537. sorszámú hozzászólására:

Szia Csaba.Ez nagyon jó hír,de enged meg hogy megkérdezem hogy tok halkak nem lesznek már telepítve a tóba?Csak azért kérdezem mert úgy halottam legutóbb amikor kint voltam a tavon hogy azok is lesznek telepítve,és a párom imád velük szórakozni.És még egy kérdés.(nagyobbak,amiről mentek a pletykák hogy lesznek?Nem tartották be a szavukat a szálitók,vagy az eladók,hiszen a Szepi is meg persze a horgászok is biztak nagyon hogy megérkeznek?)Üdv Dezső.
2011-11-21 14:35:47 :: Nagy Csaba (NagyCs) 537.
Haltelepítés!

Az őszi haltelepítés során, 25mázsa ponty került a tóba 5-10kg-os súllyal. A tél beállta előtt sok szeretettel várjuk már meglévő és leendő új horgászainkat. Jöjjön el hozzánk, töltődjön fel egy kellemes pecával!
2011-10-09 16:16:03 :: ROTH DEZSO ŐCSI (taurusz) 536.
Válasz () 535. sorszámú hozzászólására:

.Kedves Sándor,ez egy kicsit nyers és durva,még ha így is lenne és te így látod akkor kellene keresni egy másik tavat.
2011-10-06 00:02:38 :: () 535.
javascript:void(0)
2011-09-29 18:36:06 :: ifj Koczó Imre (moonshine) 534.
Válasz Horváth János (dagobert) 533. sorszámú hozzászólására:

ja csak a kutya tud alkalmazkodni a más életkörülményekhez. A gazdája neki a minden. De pl macska. Ha majd egyszer elköltözöl figyeld meg a macska mindig visszaszökik ahhoz a házhoz ahonnan elköltöztél mert az szokta meg és hihetetlenül ragaszkodik hozzá. (persze csak akkor ha nem egy elkényesztetett lakásban tartott perzsa vagy valami ilyen macskáról van szó.) Na hát hal az nem tud visszaszökni mondjuk a Balatonba, Tiszába, Dunába............. A tógazdák meg Oroszországból,Olaszországból is hozhatnának halakat( hallottam róla negyedannyiért mint mondjuk amenyiért itthon veszik, vehetik..) PErsze ettől a halak ugyanúgy szenvednek, esetleg elpusztulhatnak DE legalább nem a magyar folyók, tavak nagyhalállománya csökken drasztikusan! Részemről lezárom ezt a témát nem szeretnék veszekedni senkivel.
2011-09-29 17:51:24 :: Horváth János (dagobert) 533.
Válasz ifj Koczó Imre (moonshine) 532. sorszámú hozzászólására:

miért mi a különbség a balatoni hal és más egyéb hal között ? lovat is vesznek az emberek , sőt más számomra sokkal kedvesebb állatot is , érdekes számomra mennyire aggódtok egy 20-kilós pontyért amit képesek vagytok naponta akár ötször is szájba akasztani ! én macskával ,és kutyával nem tenném meg de már vettem mind kettőt . kíváncsi lennék melyik kapzsi tógazda nem adna egy kis plusz pénzt egy 20-as nyurgáért, amit hetente heten megfognátok napi 4 -ezerért , és jöhetne a fénykép meg a hatalmas gratuláció!!!

1-20

Friss bejegyzések
Viccelődjünk!
2012.2.5 21:46 Pharysheus
... a könnyeim folynak ...
Orsók bojlizáshoz
2012.2.5 20:34 Hooligan Fish
Bár nem túl gyors ...
Általános duma
2012.2.5 20:26 enihol
Hello mindenkinek Super ...
Zalaszentmihályi horgásztó
2012.2.5 19:37 milanelloka
Jó étvágyat := := ...
Harsányi-tó
2012.2.5 19:4 pipatoni
Sziasztok!Az idei szezonb an ...
Elektromos kapásjelzõk
2012.2.5 18:28 milanelloka
Szia! Én polypfonic-ot ...
Palics
2012.2.5 11:22 Savanya75
Köszönöm szépen. ...
Egy Palicsi túra!
2012.2.5 10:40 milanelloka
Köszönjük ;) A ...
Hírek kishazánkból és a nagyvilágból
2012.2.5 6:8 putyulka
kivancsi lennék hany ...
Tigrismogyoró
2012.2.5 3:9 korum 1979
koszi sracok kiserletezni ...
Bojlis botok
2012.2.4 22:27 Hooligan Fish
Sziasztok! Segítséget ...
Zalacsányi horgásztó
2012.2.4 13:27 korponyai
Sziasztok Érdeklődni ...
Az a bűvös 2011-es év:)
2012.2.3 16:51 balazs9696
És hány kg-os voltezt ...
Etetõhajó házilag
2012.2.3 0:37 zsolti1972
Megkaptam köszi! Érdekes ...
S-CARP PRODUCT
2012.2.2 21:10 cirmi
redforc mix jobb mint ...
Elektromos motor
2012.2.1 10:38 svenci1981
sziasztok elektromos ...
Nagyrédei horgásztó
2012.1.31 19:30 carper7
Üdv.Én voltam 2011 ...
Hiba észrevétel!
2012.1.30 20:57 zsolti1972
Szeva Ati! Relax vagyok ...
I. Kovácshidai Brunteam Bojli Kupa
2012.1.30 9:54 bojlirobi
Köszönöm a megjelentetést! ...
Derítõ-tó
2012.1.29 16:33 putyulka
azazállat na az ijenekböl ...
Itt anyázz (moderálatlan téma)
2012.1.29 12:44 pontyhorgász
ok! Köszi! Jogos Imi ...
Kiskorpádi Szigetestó
2012.1.28 18:28 zs.milan
SZiasztok... Volt valaki ...
Az Ebro vad pontyai – I.rész
2012.1.27 21:1 marcianna
Az 1. képen a logo ...
Gyékényesi tavak
2012.1.25 20:30 bojlishorgasz
2004-ben,2005-ben és ...
Hegyi Tamás
2012.1.25 19:45 TomMountain
Köszönöm! A 8-as ...
Ezerjóvölgyi-tó Mór
2012.1.24 17:21 skanya
szia!2012.01.10-13ig ...
Az Ebro vad pontyai, második rész 2012 január
2012.1.23 13:39 moonshine
Gratulálok!:):) ...
Big Carp Bojlis Tábor Merenye I.
2012.1.23 13:38 moonshine
Grat a srácoknak, rendezőknek!:) ...
Deseda
2012.1.22 22:2 fish-01
Ha száraz bárhová ...
Kecskeméti Széktó
2012.1.22 20:52 tökös
Taky 10-30 = 20 :-/ ...

A Stég áruház kínálatából
Por Dip - Kolbász

Csak 1390 Ft!
Szavazás
Milyennek értékeled az idei horgászatodat?
Szavazás itt!
Friss képtár
Feltöltötte:
Zalaszentmihályi Horgászok Egyesülete (ZSZHE)
2012. február 04. 15:11
A Zalaszentmihályi horgásztó, a Szévíz csatorna festői völgyében helyezkedik el a falu közvetlen határában. A 103 hektáros horgásztó a ’70-es évek végén befejezett tőzeg és mésziszap bányászat helyén alakult ki, rendkívül változatos 1-4 méter mélységű mederrel. A víznek befolyó utánpótlása nincs, horgásztó vízoszlopa 40-70 cm-es ingadozással a talaj vízszintjét követi.
Friss fórum
Viccelődjünk!
2012.2.5 21:46 | Pharysheus
Orsók bojlizáshoz
2012.2.5 20:34 | Hooligan Fish
Általános duma
2012.2.5 20:26 | enihol
Zalaszentmihályi horgásztó
2012.2.5 19:37 | milanelloka
Harsányi-tó
2012.2.5 19:4 | pipatoni
Látogatók a honlapon
Jelenleg 69 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések