Csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak a fórumba! Ha már regisztráltál, jelentkezz be, ha még nem, akkor regisztrálj
|
|
|
|
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a Cormoran Pro Carp F-5000 3+1 szettről. Pozitív és negatív egyaránt jöhet.
|
|
|
|
|
|
Köszönöm mindenkinek az értékes információkat! A WDX-ről eddig is jókat hallotam. Most meg akkor befutó lett.
|
|
|
|
|
Válasz Balogh András (xxmadar) 1315. sorszámú hozzászólására:Helló!
Második éve használom de még nem akadtam össze olyannal akivel azonosan lenne hangolva. Persze nagy számok törvénye magába rejtheti azonos frekvenciát de kicsi az esélye. Nincs olyan sok belőle pedig semmi rosszat nem lehet rá mondani . Ez a baj ha kapsz hozzá sárga színű jelzőt nem tudod ráhangolni . Kivéve ha a gyártó a szervize útján megoldja. Vállalják e azt nem tudom.
Üdv
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Balogh András (xxmadar) 1315. sorszámú hozzászólására:Nekem is E-Sential van. Semmi hibája, csak ajánlani tudom. Még ET Radio Carpot is ajánlom, szinte ugyanaz mint az előbb említett, talán kicsit jobb kidolgozás, előlapi ledje van valamint alu koffer jár hozzá. A WDX meg szerintem gyárilag van összehangolva minden egység és ha jól tudom mind más frekvencián!
|
|
|
|
|
|
Nekem még csak egy szezont szolgált, de azt többször kemény esőben :S most egy évet pihent, de már csak napok kérdése és előkerül rejtekhelyéről
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy Carp Academy Sensor wdx 3+1-nek lehet-e állítani a frekvenciáját a jelző
és a vevő között.Szeretnék egy olyan jelzőt, ami nem akad össze más jelzőjével.
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz Erdős János (kicsicsiga80) 1310. sorszámú hozzászólására:Hát két alapfeltétele kell hogy legyen annak, hogy a swinger világítson.
1.- a kapásjelzőnek kell lennie kimeneti csatlakozásnak.
2.- a swingernek elektromosnak azaz világítónak kell lennie.
Ebben az esetben bármelyik világít.
Az elektromos kapásjelzők zöme képese erre , azonban a villogó swingerek száma már kevesebb.
Meg kell nézni, melyik amelyik tudja.
Azt azért tudni kell , hogy az elemet ilyenkor zabálják a jelzők.
Ha pedig az önmagában villogó kapásjelzőre gondoltál (mert nem fogalmaztál túl pontosan) akkor a Prologic WUSB-ra gondolhattál.
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ,melyik jelzö az amire rádugom a swingert és villogva világít. Lehet hogy rosszul láttam és hülyeséget kérdezek ,de ha van ilyen kérlek írjátok meg. Köszönöm.
János
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Carp Academy Sensor wdx 3+1-es szettet, mert nemtaláltam 4+1est,gondoltam majd veszek hozzá egy 4. sárga színű jelzőt, de itt Fehérváron nemtalálok, vagy csak más színü van stb. Tudnátok segíteni abban , hogy mondanátok nekem boltokat ahonnan tudnék ilyet venni?Vagy vmilyen megoldást a gondomra?
Köszönöm!
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Vásároltam egy Pro Logic WUSB kapásjelző szettet. Tudna valaki küldeni egy magyar nyelvű leírást ehhez? Visszaolvast a topicot, láttam létezik ilyen. Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
|
|